trams_Marcel_Tomas_Fast.jpg

07 juliol PER FI DIVENDRES - Marcel Tomàs 

És un espectacle divertit, entusiasta i original. Per fi és divendres i el comediant surt de casa, comença a viure aquest món de fantasia i ficció que el fa renéixer els dies de festa. L'escenari li permet viure aquelles vides somiades. A cavall entre realitat i ficció el comediant, els divendres aparca les penes i surt a l'escenari per encomanar alegria, fantasia i imaginació. I és que el comediant és un nen que juga a ser qui somia voler ser. 

Mali_Vanili_Fast.jpg

08 de juliol LO NOSTRE FUNCIONA - Mali Vanili 

Els artífex del Hit “Espanya carinyo, lo nostre no funciona” ens presenten MALI VANILI, LO NOSTRE FUNCIONA. Un espectacle trencador amb cançons originals i plenes de matisos, diàlegs ocurrents, jocs de paraules, lletres enginyoses i enormes dosis d'humor.

Mago_Isaac_Fast.jpg

14 de juliol IMPERFECTE - Mag Isaac 

"Imperfecte" és un espectacle, dinàmic i participatiu. Amb un humor destinat a tots els públics i una màgia molt original. La màgia des de l’'escenari, no té límit. Acull una gran quantitat de públic, és a dir, es pot veure des de qualsevol distància i també abasta tot tipus de màgia, des de mentalisme a escapisme i de màgia general a màgia de prop. L'única cosa que necessites és un lloc on tots els convidats puguin veure al mag Isaac.

untramvia_Fast_2017.jpg

15 de juliol UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG

Blanche Dubois arriba de forma gairebé sobtada a casa de la seva germana Stella . Allà hi viu també el seu home , Stanley Kowalsky. No poden ser més dispars , ells d'educació culta i sofisticada convivint amb un home groller i de costums un tant salvatges. Curiosament entre ells dos neix una atracció fatal , i a la vegada, una lluita per aconseguir el poder en un ambient claustrofòbic.

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos